Keskustelupalsta

« aihelistaan

Harj


 • nimimerkki

  Matti Kasanen

  28.5.2016 klo 19:43
  Onnittelut ensimmäiseksi Katjalle Lanzaroten kisasta!
  Olen paikalla 31.5 Mattilan uimalalla klo 18.

 • nimimerkki

  Janne

  30.5.2016 klo 23:11
  Moi Matti, huomenna nähdään. Mielenkiintoa löytyy testata miten hyvin talvi on kulkenut ja mikä se aika on viime kesäiseen verrattuna :)

 • nimimerkki

  Janne

  31.5.2016 klo 23:02
  Tän päivän harkkakisat meni hienosti, vesi oli ku linnun maitoa ja pyöräkelikin tarjosi maaseudun monenkirjavaa tuoksumaailmaa :)

  viime heinäkuussa samalla matkalla meni tuollei Matin ajanoton mukaan

  uinti 15:25 - pyöräily 58:59(ei katupyörä) (1:14:24) - juoksu 30:00 (5,64 /km) 1:45:34

  Tällä kertaa uinti kulki paremmin, samalla keksin miksi lyhythihaisen tri puvun yläosa on alhaalla kisaajilla, se ahistaa olkapäissä, hihattomalla ei tätä ongelmaa ole. Uintiin meni kuulemma kymmenisen minuuttia, eturivin lähtöpaikka ei ole suotuisa, sen hätäinen lähtijä huomas kun kaksi takaa tullutta osui jalkoihini ja menivät sitte ohi :)

  sprinttipolkasu kesti 45:43 sport trackerin mukaan, Olin nopee lähtijä kun 3 ehti ohittaa miut menomatkalla. Ylämäkiin en tykitä kokeneemien pyöräilijöiden lailla, tarttee hankkia lisää watteja joita syytää kampiin. Maisa tuli vastaan noin 7 kilsaa polettuani eli pääsin ainakin kilsan pitemmälle ku edellisellä kerralla, muutekin 14 min ajasta pois on paljon viime heinäkuuhun verrattuna!

  sprinttijuoksu alkoi ahistaa heti parin sadan metrin jälkeen ku oikeessa pohkeessa vetäs suonta, kiskoin kompurasukat nilkkoihin ja varovasti matkaa jatkoin. Oire meni onneksi ohi samantien. Juoksun suhteen ei viime kesästä edistystä tapahtunut, 30:21 näytti aikaa menneen. Vaan kokonaisuus ratkaisee ja maalissa kuulin 1:28:09 tai 1:29:08 ku perhana heti en kirjottanu ylös mutta joka tapauksessa 16 tai 17 minuuttia ajasta pois viime kesään verrattuna on hitokseen. Tästä on hyvä jatkaa :)

 • nimimerkki

  Jouko

  1.6.2016 klo 22:00
  Hyvä Janne
  Nuo harkat tekee hyvää kesän kilpailuja ajatellen ja niitähän sulla riittää! Listaa riittää koti- ja ulkomaille. Ei muuta kuin treeni-intoa. Otetaan parin viikon päästä ihan harkkakisana?

 • nimimerkki

  Janne

  6.6.2016 klo 22:22
  Harkkakisahan vois olla kohdallaan kaikille Taipalsaarelle/Vierumäelle tähtääville, 28.6 ois tiistai ennen viiklonlopun kisoja joten se ois sopiva kohta herättää ruho juhannuksen vietosta?

  Eilen olin Poutasen Jussin kanssa Rajaringillä Parikkalassa (ei kerrota kellekään mutta edustettiin siellä paikallisia urheiluseuroja) ja monimuotoisessa Suomen kesäsäässä (+6c - vettä - rakeita - välillä sen verran tuulenvierettä ettei uskaltaunut aerotangoilla ajaa) meni 90 kilsaa alle 4 tunnin. Tämä olikin helkuntinmoinen helpotus haasteellisella reitillä, sillä kyllä nyt voi huoleti olettaa että selviää maaliin ennen 8 tunnin aikaleikkuria ½ matkalta 1-4-3 tunnin taktiikalla.

  Hankalaa ellei mahdotonta on verrata kärjen vauhtia eri lajeissa, mutta tuolla jäin kärkikolmikolle 1 min/km (Anssi Kesonen - Mikko Lehmus - Iiro Sairanen) niin ½ matkan tri kisoijen kärki menenee samansuuntaista vauhtia joten niitä kampiin tarjoiltavia watteja on vielä reilusti hukassa reisistä ;)

« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Harj