Keskustelupalsta

« aihelistaan

Uintiatreenejä Immolan varuskunnan uimahallissa


 • nimimerkki

  Jussi Poutanen

  30.12.2015 klo 17:56
  Moro Karjalan Triathlonistit!
  Mie olen teidän seuran uusi jäsen ja asun Parikkalassa. Minulla on vaimo, kaksi lasta ja metsästyskoira. Triathlon on itselle ihan uusi harrastus ja olen tykännyt kovasti lajista ja lajikohtaisista treeneistä. Mukava olisi nähdä muitakin seuran jäseniä (Mattiin olen jo kerennyt tutustua).

  Mutta oli minulla ihan oikeata asiaakin:
  Mie olen käynyt 2-3 kertaa viikossa uimassa Immolan varuskunta-alueen uimahallissa. Jos jota kuta kiinnostaa niin voi tulla minun mukaani uintitreeneihin. Uimahallin ja kuntosalin käyttö on ilmaista niille jotka tulevat minun mukaan treenaamaan. Varuskunta-alueelle ja uimahalliin tarvitsee erillisen kulkupoletin.

  Minun puh.nro: 050 534 6234
  Soittakaa tai laittakaa viestiä jos yhteiset treenit kiinnostaa (minut löytää myös Facebookista).
  ps. Mie menen tänään klo.20.00 uintitreeneihin.

  Terveisin Jussi Poutanen

 • nimimerkki

  Janne Harakka

  1.1.2016 klo 19:23
  Moi,

  pistetääs korvan taakse, kotin FB:stä katsoa muttei heti osunu oikeaa henkilöä kohdalleen. Karjala triathlonin kotisivuillekin toki kannattaa liittyä

  https://www.facebook.com/groups/269667016473059/members/

  tänään ei ehdi eikä kykene mutta muuten on suunnilleen kerta viikkon tullut Imatralla käytyä uiskentelemassa, oishan Immolan halli lähempänä täältä Ruokolahdelta lähtiessä ja varmaan aika tyhjäkin yleensä uimareista kun rajakouluakaan ei enää ole?


 • nimimerkki

  Jussi Poutanen

  2.1.2016 klo 18:56
  Moro, huomenna (sunnuntaina) olis taas tarjolla uintitreenejä klo. 09.00 Immolan uimahallissa.
  Mie kävin tsekkaamassa teidän seuran fb-sivut ja kävin jättämässä liittymispyynnön kans, kunhan joku hyväksyy niin voin siellä sit kans infota noista treenikerroista.

  Vähän pitää korjata tuota Jannen viestiä: kyllä siellä Immolan kankaalla on vielä rajakoulu ja erikoisjääkärikomppania toiminnassa, eikä ole näköpiirissä että jompaa kumpaa lakkautettaisiin. Uimareita ei ole kylläkään kovin paljoa, että aika rauhassa saa pulikoida.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Uintiatreenejä Immolan varuskunnan uimahallissa