Keskustelupalsta

« aihelistaan

Seuran oma leiri?


 • JOkkeri

  19.9.2013 klo 22:04
  Morjes,

  Treenikausi käynnistyy jälleen ja silmääni pisti liiton sivuilla oleva "leiritarjous", joka mielestäni tuntui hiukan hintavalta. Olisko kellään kiinnostusta, jos pidettäis oma kotileiri ja pyydettäisiin hiukan apuja esim. uimareilta tekniikan tsekkaamiseen? Samalla voisi vetää yhteislenkit ainakin juosten ja miksei maastureillakin. Ja jos oikein hurjaksi heittäydytään niin ensi keväälle voisi suunnitella etelän leiriä? Minkälaisia ajatuksia herättää?

 • nimimerkki

  Jukka

  20.9.2013 klo 13:20
  Kuulostaa kehittelemisen arvoiselta ehdotukselta, ite ainakin olisin mukana. Etelän leirikin olis ihan mahtava juttu. Hyviä ajatuksia.

 • nimimerkki

  Jami

  20.9.2013 klo 19:24
  Moi.

  Miulla olisi ainakin tarvetta uinnissa tekniikka treeneihin. Toki tarvitsen vinkkejä/neuvoja kaikkeen muuhunkin harjoitteluun :-D

 • nimimerkki

  Heidi

  21.9.2013 klo 15:22
  Moikka!

  Joo itse huomasin kans tuon liiton leiritarjouksen ja hintavaltahan se vaikutti. Omaleiri olisi aivan huippu juttu, olen mukana suunnittelussa. Tarvitsisimme jonkilaisen sisätilan jossa esim. vetää kuntopiiriä ja vispata trainereilla. Onko kenelläkään jo tiedossa hyvää sisätilaa? Ajattelin, että voisin kysästä työpaikaltani Voisalmen koulun jumppasalia käyttöön leiriä varten. Viikonloppuna tuollainen varmaan tulisi pidettyä. Juoksut tietenkin on helppo suorittaa ulkosalla. Uintiin apuja esim. Lappeenrannan uimareilta. Joo, ei kun vain porukalla suunnittelmaan :D

 • nimimerkki

  Heidi

  11.11.2013 klo 16:53
  Heissan Tri-väki!

  Nyt kun Kar Tri:n ensimmäinen harjoitusleiri on ohi, haluaisivat koutsit hieman palautetta leiristä? Mikä meni mönkään, mikä mahdollisesti onnistui hyvin? Näin osaamme järjestää ehkäpä joskus uudestaan treenileirin. Leirillä olijat muistakaahan nyt ottaa pari päivää hieman iisimmin, jotta kehossanne tapahtuu toivottu superkompensaatio ;) Omasta puolestani kiitos kaikille innokkaille menijöille! Liikunnan iloa kaikille :D

 • nimimerkki

  PJ Matti

  11.11.2013 klo 19:48
  Omasta puolesta Kiitokset leirin vetäjille!
  Heidi, Simo ja Jouko, sekä Juholle joka vastasi uintinekniikka osasta.

 • nimimerkki

  Jukka

  12.11.2013 klo 23:27
  Minun mielestä oli todella onnistunut viikonloppu! Suuri kiitos koutseille ja järjestäjille! Harmi vain kun pöpö yllätti lauantaina altaassa ja nyt podetaan vuotavaa nokkaa.

  Minun mielestä hyvää oli paikka, oli hyvin tilaa puuhastella pyörällä ja kuntopiiriä ja pururatakin oli ihan vieressä.
  Hyvää oli myös vetäjät, tällaiset untuvikot kun tarvii vielä pikkusen ohjausta (kun juuri on vasta suurin piirtein selvinnyt mitä PK tarkoittaa), niin teidän kokemus ja neuvot treenaamisesta on tosi arvokkaita.
  Ja uinti oli tietysti ihan mahtava, suuri kiitos Juholle. Taas tuli uusia asioita ja harjoituksia paljon.

  Se mitä uimahallin pukuhuoneessa spekuloitiin oli että olisi joskus tosi hyvä jos saisi kameralla kuvattua pinnan alta uintia. Ilmeisesti joillakin tällainen kamerakin olisi saatavilla. Tämä auttaisi paljon hahmottamaan omaa tekemistä pinnan alla ja sitä kautta parannettua tekniikkaa entisestään.
  Tekniikkaharjoituksia esim juoksussa ei olisi myöskään pahitteeksi, jos joskus vaikka pääsisi sitä kautta pikkusen kovempaa tai taloudellisemmin mentyä.
  Treenivinkit ovat myös aina tervetulleita.

  Negatiivista en leiristä löydä mitään, eli valitettavasti ei paljon ole apuja kehitettävien puolelle. Toivottavasti myös jatkossa päästään nauttimaan yhdessä tekemisen hauskuudesta. Suuri kiitos vielä!

 • nimimerkki

  Heidi

  14.11.2013 klo 14:47
  Joo mietin pitkään otetaanko yhdistelmä- vai juoksutekniikkatreeni + jumppa. Viikonloppu mennä hurahtaa niin nopeasti, ettei millään voinut sisällyttää kaikkia kivoja ja tärkeitä harjotteita kahdelle päivälle. Mutta ens kerralla, jos pidetään jotain yhteistä ni otetaan takuulla juoksutekniikka drillejä jne. ;) Pikaista paranemistä Jukalle!

 • nimimerkki

  Jukka

  18.11.2013 klo 15:59
  Kiitokset, onneksi meni aika vähillä pöpö ohi. Joo se on totta että kaikkea kivaa ei kahteen päivään saa mahtumaan. Ei kun vaan uusia samanlaisia lisää.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Seuran oma leiri?