Keskustelupalsta

« aihelistaan

Kesän 2013 Triathlonkilpailut


 • nimimerkki

  Petri H

  27.2.2013 klo 08:36
  2.6.2013 Vantaa triathlonin ilmoittautumissivut on nyt avattu ja kisahan on oiva viimeistely ennen seuraavan viikonlopun Hyvinkään pikamatkan SM-kisoja. Paikkoja on vielä hyvin saatavilla mutta ettei kävisi niin kuin minulle, eli myöhästyin Joroisten kisan ilmosta, varasin paikan Vantaan kilpakuntosarjasta jo nyt. Linkki www.triforfun.fi

 • nimimerkki

  Joti

  7.3.2013 klo 18:43
  Moikka!
  Hyvä huomio Petriltä. Ilmoittautuneita näyttää olevan jo jonkin verran ja mikä vaikuttaa möys niin maksu nousee aina suuremmas kuukausittain. Vantaan kisa oli viime vuonna upea tapahtuma ja jos aion vielä osallistua kilpailuihin niin tänne ehdottomasti. Toivottavasti ilmat myös suosii kuten viimeeksi. Tzemppiä!

 • nimimerkki

  Heidi

  28.4.2013 klo 15:23
  Kesän kisat ne vaan lähestyy. Mites moni on menossa kolmen viikon päästä Duathlonin sm-kisoihin Seinäjoelle? Itse en vielä ihan tiedän, koska on ollut koipien kanssa vähän ongelmia. Jos seuraavilla viikoilla pystyn juoksemaan kisavauhtia, on starttaaminen mahdollista. Parempaan päin ainakin ollaan menossa. Ilmoittakaas ihmiset tänne, jos joku on lähdössä niin voisi ajatella kimppakyytiä.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kesän 2013 Triathlonkilpailut